Żyto mieszańcowe jako surowiec dla piekarnictwa
0 Comments
/
Żyto mieszańcowe jako surowiec dla piekarnictwa
W Polsce…
Pszczelarze i plantatorzy rzepaku podkreślają z okazji Wielkiego Dnia Pszczół: kluczem do wspólnego sukcesu jest skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających
29 lipca 2016 r. w siedzibie Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju…
Zmiany w systemie płatności związanych z produkcją na lata 2017-2020
W Polsce od 2015 r. stosowane są płatności związane z…
Program rozwoju głównych rynków rolnych
W programie działania resortu przyjętym w grudniu ubiegłego…
Potrzeba nam więcej pszczół i pszczelarzy!
Rzetelne działania edukacyjne pokazujące znaczenie i życie…
Polska żywność zachwyciła pielgrzymów Światowych Dni Młodzieży
Polska żywność zachwyciła pielgrzymów Światowych Dni Młodzieży
U…
Szacowanie szkód spowodowanych przez suszę.
W odpowiedzi na pismo Zarządu Krajowej Rady Izb Rolniczych dotyczące…
"Brexit" - wpływ na polskie rolnictwo
Czy Brexit zachwieje polską gospodarką? (Centrum Prasowe PAP)
"Wpływ…
PROW 2014-2020-będą nowe możliwości rozpoczęcia działalności pozarolniczej
Będą nowe możliwości rozpoczęcia działalności pozarolniczej
Minister…
Bilansowanie masy organicznej w glebie.
Po żniwach czas na BIOGEN-REWITAL PRO+. Jeszcze jeden cykl wegetacyjny…
Przerób nasion rzepaku na rekordowym dotychczas poziomie.
W pierwszej połowie 2016 roku zrzeszone w Polskim Stowarzyszeniu…
„Zarządzanie ryzykiem i ubezpieczeniami w firmach w Polsce” Raport Aon Polska
Biznes spożywczy – niedoszacowane ryzyko
Polskie firmy…
New Holland szkoli użytkowników maszyn żniwnych podczas Harvest Masters
Już od ponad trzech lat firma New Holland organizuje cykle…
Polska smakuje na Światowych Dniach Młodzieży
Jabłka, mleko, drób i marchew - to produkty, którymi…
Pszenica – wyzwania dla hodowców
Pszenica – wyzwania dla hodowców
Do podstawowych, niezmiennych…